Andet Spread-by-GUM-bicycle-store-eureka-Hong-Kong-03

Published on april 2nd, 2013 | by Praktikanten

0

Spread by GUM bike design af Eureka, Hong Kong

Spread-by-GUM-bicycle-store-eureka-Hong-KongDenne cykel forhandler SPREAD by GUM er indrettet til at have flere funktioner. Det er ligeså meget et galleri og event sted, som det er en cykel butik. Lokalerne er designet, så de hver måned kan skifte tema og fremvise nye og spændende produkter og huse forskellige arrangementer. Display væggen er udviklet til at sammenlægge det funktionelle behov for butikken og samtidig skabe et spændende look. Der er brugt 5412 genbrugs rør af papir til display væggen, som gør det muligt at tilpasse væggen til produkter og temaer, og danner også et slags 3D vægmaleri. Resten af rummet er dog simpel anlagt med nøgne hvide vægge og et gråt poleret beton gulv.

Lokalet bruges også i sociale sammenhænge, hvor kunder kan afholde film aftner, fester og der bliver løbende afholdt cykling relaterede begivenheder.

Spread-by-GUM-bicycle-store-eureka-Hong-Kong-02

Spread-by-GUM-bicycle-store-eureka-Hong-Kong-03For at være i overensstemmelse med GUMs grønne etos (GUM står for Green Urban Mobility) blev facaden klædt med håndkrøllet lamineret genbrugspapir fra den samme leverandør, der producerede papirrørene.

 

Design af Eureka
Design team: Raymond Leung, Joshua Leung, Annette Chu
Fotograf: William Au-Yeung

Spread-by-GUM-bicycle-store-eureka-Hong-Kong-04

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑