Tøjbutik Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-05

Published on januar 21st, 2013 | by Praktikanten

0

Shang Xia design af Kengo Kuma, Beijing

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-BeijingEt spændende gitter af aluminiumsprofiler, inspireret af murværker i Beijings gamle kvarterer, danner ramme om denne luksuriøse butik, Shang Xia, designet af Kengo Kuma and Associates.
Tre forskellige H-formede sektioner og to størrelser af I-formet tværsnit er opbygget i lag for at opdele rummet i en række indbyrdes forbundne rum. Kanterne af skillevægge er forskudt, således at åbninger mellem hvert område blødgøres og profilerne kan ses mere tydeligt. Dette design pryder også loftet i den forreste del af butikken, men erstattes af sort spejlglas i afsnittene længere tilbage i butikken. Mursten lavet af komprimerede teblade udsmykker væggene bagerst i ​​butikken, hvilket skaber et mørkere, mere intimt område, hvor de besøgende får serveret te, mens de kan gå online. Tøj og accessories er udstillet på hylder i lette ornamenter og på podier placeret inden de mindre afsnit af rum.

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-02

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-03Dyrere genstande opbevares i montrer, der er belyst fra oven ligesom på et museum. I disse afsnit kan kunderne sidde i ro og snakke med salgs rådgivere og prøve smykkerne. 

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-04

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-05

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-06

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-07

Shang-Xia-store-by-Kengo-Kuma-Beijing-08

http://www.dezeen.com/2012/11/20/shang-xia-beijing-store-by-kengo-kuma/ 

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑